asdf

Amanda Seyfried ragaszkodik kutyájához

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Amanda Seyfried számára nem olyan fontos a hollywoodi csillogás, könnyen le tudna mondani a sztárságról és egyszerű emberként élni, de kutya nélkül nem tudja elképzelni az életét.

Hisz az igaz szerelemben Amanda Seyfried, és bármit megtenne a párjáért, de csak akkor, ha kutyája, Finn is mellette marad. A színésznő jelenleg Justin Longgal él, aki szintén nagy kutyabarát, gyakran látni őket hármasban, amint New Yorkban sétálnak. "Ha úgy adódik, szívesen leszek vidéki háziasszony, aki reggelente pitét süt a családnak, aztán felmossa az egész házat - mondja a színésznő. - De csak akkor, ha Finn is velem van. A színészet nem fontos, a vörös szőnyeges gálákat is lehet hanyagolni, de a kutyámból nem engedek! Persze azért remélem, nem leszek vidéki háziasszony, mert sokakkal ellentétben semmi bajom Hollywooddal, szeretem a foglalkozásomat, és igyekszem azon az úton haladni, amit elkezdtem."

amandaseyfriedeskutya
A színésznőt hamarosan a Hogyan rohanj veszTEDbe című vígjátékban láthatjuk, amelyet a Ted alkotója, Seth MacFarlane rendezett, egyben az egyik főszerepet is elvállalva. A kompromisszumokat nem ismerő író-rendező ezúttal arra vállalkozott, hogy újrafogalmazza a vadnyugati film műfaját. A film főszereplői Seyfried mellett Charlize Theron, Giovanni Ribisi és Liam Neeson

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!.

Megosztás facebookon