asdf

Meghal a Family Guy egyik főszereplője

  • Szerző: P. Kristóf
A Simpson család alkotói az idei évad kezdése előtt bejelentették, hogy megölnek egy fontos karaktert. Most a Family Guy alkotói is így döntöttek, de minden előzetes bejelentés nélkül és sokkal kegyetlenebbül.

Ezúttal a tragikus esemény sokkal váratlanabbul érkezett, nem hangoztatták előre, így mindenkit sokkolt. A tegnap esti legújabb (Amerikában vetített) epizódban már be is következett az esemény. Ha nem szeretnéd tudni, hogy kit tett el láb alól a sorozat készítője, Seth Macfarlane, akkor ne olvasd tovább a cikket.

Family Guy

A karakter eddig minden részben feltűnt, a Griffin család egyik oszlopos tagja. A hangját, mint megannyi más szereplőét a sorozatban, Seth Macfarlane kölcsönözte. A rendkívül intelligens és feltehetően meleg kisbaba, Stewie legjobb barátja. Azt hiszem most már mindneki kitalálhatta, hogy az áldozat nem más, mint a család értelmiségi, alkoholista kutyája, Brian. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy érte el a vég, nézzétek meg az alábbi részletet a tegnap esti Family Guy-ból.

A család azonban nem gyászolja sokáig őt, egyből pótolják egy másik négylábúval. A Vinny névre hallgató eb teljesen más, mint elődje volt, igazi keményfiú. A Maffiózók sztárjának, a 71 éves Tony Sirico-nak a hangján szólal majd meg és Brian-nel ellentétben nem intellektuálisan lesz Stewie tökéletes párja. Vinny nem fogja hagyni neki, hogy megússza azt a rengeteg baromságot, amibe rendszeresen belekeveredik.Brian Griffin

"Ez az ötlet az írók szobájából szivárgott ki és hamar lángra kapott, úgy gondoltuk remek módja lenne annak, hogy felrázzuk egy kicsit a dolgokat. Sokkal valószerűbbnek tűnt, hogy a kutyát elüti egy autó, mintha valamelyik gyerek halt volna meg. Amennyire mindannyian szeretjük Briant és a háziállatainkat, úgy éreztük sokkal tragikusabb lenne elveszíteni az egyik gyereket, mint a család állatkáját." - árulta el a halál okát a műsor egyik producere, Steve Callaghan.

Sokan eléggé felháborodtak a lépésen, de főleg az akasztotta ki a rajongókat, hogy a Griffin család ilyen könnyen tovább lépett. A sorozat producere erre is reagált:

"Úgy éreztük, hogy évekkel ezelőtt, amikor Seth agyában megfogant a dolog, akkor egy egész kerek családot alkotott, szülőket, gyerekeket és egy kutyát. Így Brian elvesztésével egy bizonyos ürességet is be kellett tölteni mind a humor szempontjából, mind pedig a karakterek közötti személyes kapcsolatok miatt."

Tizenegy évad és több, mint kétszáz epizód után most szomorúan búcsúzunk a sorozat egyik legszórakoztatóbb és legnagyszerűbb szereplőjétől, Brian Griffintől. Nyugodjék békében.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon