asdf

A rendező oroszul beszélő kutyájának is adna szerepet

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Még csak most mutatják be a Jack Ryan: Árnyékügynök című kémthrillert, de a rendező, Kenneth Branagh már a folytatásra készül, mert iparági hírek alapján biztos abban, hogy sorozat lesz a Tom Clancy hőséről szóló történetekből.

Branagh az Árnyékügynökben az egyik főszerepet is elvállalta, ő az az orosz milliárdos, aki terrorista támadásra készül az Egyesült Államok ellen. Az ír színész-rendező ékes orosz akcentussal beszél a filmben, amit keserves munkával sajátított el. Mi több, azt állítja, a kutyája is megtanult oroszul, ezért azt reméli, a következő Jack Ryan-filmben már kedvence is szerepelni fog.

Jack Ryan: Árnyékügynök

Jelenet a Jack Ryan-ből...

„A mostani filmben is szerepel már egy kutya, de szeretném, ha a folytatásban a sajátomat dirigálhatnám – mondja Branagh. – Már csak azért is, mert tud oroszul, tehát összetettebb feladatot is rá lehet bízni. Úgy történt, hogy a milliárdos főgonosz szerepére kutyasétáltatás közben is készültem, vele gyakoroltam az orosz mondatokat, és esküszöm, egy idő után ugyanúgy reagált, mintha angolul beszéltem volna vele.”

ken&susie_article

Kenneth Branagh kutyusával...

Jack Ryan: Árnyékügynök főszereplői Branagh mellett Chris Pine, Keira Knightley és a rég nem látott Kevin Costner.

(Jack Ryan: Shadow Recruit – hazai bemutató: most csütörtökön!)  

 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon