asdf

Charlie Hunnam kiszállt A szürke ötven árnyalatából

  • Szerző: P. Kristóf
Korábban bejelentették, hogy Charlie Hunnam fogja játszani Christian Grey-t A szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozatában. A színész azonban most hivatalosan is visszamondta a dolgot.

Az angol színész részvételét a filmben szetptember elején jelentette be a studió, Christian Grey-t alakította volna, aki szadomazo szexuális kapcsolatba keveredik a nála fiatalabb Anastasia Steele-lel. A női főszerepet Dakota Johnson fogja eljátszani, ő továbbra is a stáb tagja. 

charlie hunnam

Az angol színész a hétvégén azonban visszamondta a szerepet, arra hivatkozva, hogy a novemberben kezdődő forgatást nem tudták összeegyeztetni a Kemény motorosok című sorozatának készítésével, mely már a hatodik évadánál tart. A széria jelenleg hazánkban is fut, az RTL Klub műsorán. 

Sokan azonban úgy gondolják, hogy az egyeztetés már akkor megtörtént, amikor Hunnam elfogadta a szerepet és inkább a rengeteg meztelenkedés és szexjelenet riasztotta el őt a filmtől. A forgatás novemberben fog elkezdődni és 2014. augusztus elsején kerülhez a mozikba, szóval ha a készítők nem szeretnének csúszni, akkor villámgyorsan keríteniük kell valakit Dakota Johnson mellé. Ti kit látnátok szívesen E.L. James A szürke ötven árnyalata című sikerkönyve férfi főszereplőjeként?

Megosztás facebookon