asdf

A szürke ötven árnyalata főszereplője megint változhat?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Talán nem volt még film, amelynek a főszereplőjének kiválasztása ennyi mizériát okozott volna. A szürke ötven árnyalata minden eddigit überel.

Tavaly ősszel nem volt egyszerű megtalálni A szürke ötven árnyalata főszereplőit, és nagy meglepetést keltett, amikor a Christain Grey szerepére már szerződtetett Charlie Hunnam kiszállt a produkcióból. Akkor az volt a hivatalos magyarázat, hogy a fiatal sztár egyéb elfoglaltságai meg a nagy médiafigyelem miatt mégsem vállalta a szerepet. Most azonban lehet, hogy elszólta magát. A Life & Style magazinnak adott interjúja olvastán sokan felkapták a fejüket, mert többek között ezt mondta: "Amikor sok energiát fektetsz abba, hogy egy karakter életre keljen benned, borzasztó szívfájdalom, ha mégsem játszhatod el... Teljesen letaglózott, hogy búcsút kellett mondanom a karakternek." 

charlie-hunnam_00

Hunnam azt nem árulta el, pontosan melyik karakterről van szó, de nem kell sokat töprengeni ahhoz, hogy összeálljon a kép. Vannak, akik úgy spekulálnak, hogy a fiatal színésznek azért kellett távoznia A szürke ötven árnyalatából, mert szerződtetése óriási felzúdulást keltett a rajongók körében, és a stúdió nem akart kockázatot vállalni.

jamie-dornan-hogan

Egyelőre a hivatalos verzió, hogy Jamie Dornan fogja játszani Christain Grey karakterét, miután a hatórás meghallgatás után őt választották a szerepre. A színész elmondása szerint ő egyáltalán nem olyan alkat, mint a szadomazo szex iránt rajongó főhős. "Menthetetlenül romantikus alkat vagyok, de hát a színésznek nyilván az a dolga, hogy akár ennek az ellenkezőjét is el tudja játszani" - mondta egy interjúban.

(Fifty Shades of Grey - hazai bemutató: 2015. február)

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon