asdf

Megérkezett az első kép A szürke ötven árnyalatából

E. L. James igazán elégedett lehet magával és a művével, ugyanis A szürke ötven árnyalata jócskán átlépte már a százmilliomodik eladott példányszámot is, így olyan elsöprő sikernek örvendő szerzők közé emelkedhetett, mint J. K. Rowling vagy Suzanne Collins. A könyvéből készült filmből pedig végre megérkezett az első kép, ami nem is akárkiről készült!

A fotón Christian Grey látható, aki az erotikus könyv egyik főszereplője, és leginkább arról ismert, hogy nem éppen a hétköznapi szexpózokat és bevett szokásokat szereti.

Jamie-Dornan-as-Christian-Grey_jelenetkep

Érdekesség a filmmel kapcsolatban, hogy az elsöprő könyvsiker ellenére nem indult túl könnyen a szekere. Aaron Taylor Johnson (Godzilla, Bosszúállók: Ultron kora) felesége, Sam Taylor-Johnson és casting csapata sokáig kereste az ideális párost, akik képesek lesznek hitelesen megformálni a könyv főszereplőit, Christan Grey-t és Anastasia Steele-t. Sokáig Charlie Hunnam-nek, a Kemény motorosok sztárjának állt a zászló, ám végül egy kisebb név happolta el előle a férfi főszerepet. Jamie Dornan szerződtetése, aki leginkább a Once Upon a Time című mese-fantasy sorozatból lehet ismerős, sokaknál jócskán kiverte a biztosítékot.

Természetesen a készítők nem változtatták meg a döntésüket – hiába követelték többen is Alexis Bledel-t (Szívek szállodája) és Matt Bomer-t (White Collar, Magic Mike) a filmbe – és végül Dakota Johnson-nal és Jamie Dornan-nel forgatták le a filmet.

Az erotikus könyvtrilógia első része, A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) 2015. február 12-én hódíthatja meg újra a női szíveket a hazai mozikban.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon