asdf

A szürke ötven árnyalatának szerzője írja Lindsay Lohan szexkönyvét?

  • Szerző: Nikk
Márciusban egy Beverly Hills-i szállodában barátnőivel együtt öntött fel a garatra Lindsay Lohan, amikor összeállította azon hírességek listáját, akikkel az évek folyamán lefeküdt. A felhozatallal ismerőseit akarta lenyűgözni a botrányhősnő, aki aligha számított arra, hogy ez a kis cetli kiszivárog majd.

Az InTouch magazin pedig nem röstellt lehozni az impozáns nevekkel ellátott 36 fős felsorolást, amelyben olyan nevek szerepeltek, mint Zac Efron, Justin Timberlake, vagy éppen Colin Farrell. "Ő maga írta össze hódításaink listáját. Próbálta lenyűgözni vele a barátait, majd hanyagul félrelökte a lapot." – nyilatkozta akkoriban egy bennfentes.

Persze sokan nem hitték el, hogy a színésznő ennyi hírességet megkapott, amelyet az Óz, a hatalmas sztárja, James Franco is cáfolt. "Lindsay hazudott arról a szexlistáról!" – jelentette ki James.

Lindsay lista

A The Sun hetilapja szerint LiLo az egyik legnagyobb londoni kiadóval szerződött le, akik hatszámjegyű összeget (dollárban!) ajánlottak fel a színésznőnek a kötetért. A Lindsay a sztori alapját már elkezdte legépelni, ám mivel nem tartja magát jó írónak, ezért a végleges verziót egy profira szeretné bízni.

Lindsay
Lindsay Lohan

Erre a feladatra két szerzőt szemelt ki magának Lindsay kisasszony. Az egyiküket a Harry Potter könyvek írója, J.K Rowling, a másikukat pedig E. L. James jelenti. Amíg Rowlingot nem érdekelte a közös munka, addig A szürke ötven árnyalatának szerzőjével már személyesen is találkozott Lindsay, akivel hamar összehaverkodtak. A könyv a bennfentesek elmondása alapján igencsak polgárpukkasztó, éppen ezért fogyasztható is lesz.

Szürke50
E. L. James

 A szürke ötven árnyalata a tervek szerint 2015. február 12-én kerülhet a mozikba.

Megosztás facebookon