asdf

Pofán öntötték Lindsay Lohant!

  • Szerző: Nikk
Az egykori gyereksztár Jimmy Fallon showjának vendége volt, akivel egy igazán mókás játékba csöppent. Lindsay az utóbbi időben inkább csak botrányairól volt híres, mintsem filmszerepeiről.

Úgy tűnik Lindsay Lohan rehabilitációja sikerrel zárult, hiszen a a Bajos csajok sztárja bomba formában van. Jimmy Fallon műsorában, a Tonight Show-ban fehér kötött ruhában tűnt fel, néhány csillogó átmenettel, gallérral és nyakkendővel. A 27 éves csillag ismét rendezettnek tűnik és ez bizony viselkedését tekintve is szembeötlő. A műsor kedvéért még egy vicces kalandba is belekeveredett a vörös sztár. A játék során kártyákat húztak a műsorvezetővel, és aki a rövidebbet húzta, az kapott az arcába egy pohár vizet a másiktól. A versenyt Lindsay nyerte, így alaposan eláztatta Jimmy Fallon-t, sőt még közös selfiket is készített vele, melyeket a világhálón meg is osztott.

A műsorban többek között szó volt Lindsay vadiúj dokumentumsorozatáról, amelyet Oprah Winfrey forgatott le vele.

"Abban az első két New York-i hónapban vettük fel az adásokat, amikor visszatértem a kezelés után. Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan emberrel dolgozhattam együtt, mint Oprah." – mondta Lindsay Fallon-nak. „Nagyon sok csodálatos tanácsot adott nekem, egy példakép számomra, akit élvezet volt hallgatni, és tanulni tőle” – tette még hozzá.

Lindsay Lohan a Jimmy Fallon showban - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

 
Megosztás facebookon