asdf

Ezért lett színész A szürke ötven árnyalata sztárja

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: UIP-Duna
Az eredetileg modellként dolgozó Jamie Dornan elárulta, hogy miért váltott át a színészetre és A szürke ötven árnyalatában játszott karakteréről is elmondta véleményét.

Egy csapásra világhírű lett Jamie Dornan, miután elvállalta A szürke ötven árnyalata főszerepét. Pedig a divatszakmában már régóta ismert volt a neve, hiszen a modellkedésről váltott a színészetre. Nem véletlenül fedezték fel, az életpálya-módosítás tudatos döntés eredménye volt. "A modelleket sokan irigylik, pedig halálosan unalmas ez a meló - mondja az ír színész. - Jórészt abból áll, hogy az ember ácsorog, a fotósok meg kattogtatnak körülötte. Soha nem izgatott a dolog, ugyanakkor nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy az ember ennyi pénzért ne vállalja el. Ha az ember huszonéves, és hirtelen felajánlanak egy csomó lóvét azért, hogy a falnak támaszkodjon, nyilván belemegy."

Jamie Dornan

Dornan maga is elcsodálkozott, amikor a hatórás meghallgatás után ő kapta A szürke ötven árnyalata főszerepét. Különösen azért csodálkozott, mert ő egyáltalán nem olyan alkat, mint a szadomazo szex iránt rajongó főhős. "Menthetetlenül romantikus alkat vagyok, de hát a színésznek nyilván az a dolga, hogy akár ennek az ellenkezőjét is el tudja játszani" - mondja.

A szürke ötven árnyalata - hazai bemutató: 2015. február 12.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon