asdf

Szupermodell is jelentkezett A szürke ötven árnyalatára

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Miközben még nem lehet tudni, ki játssza majd A szürke ötven árnyalata férfi főszerepét, az már nagyon valószínű, hogy Cara Delevingne szerepet kap a filmben.

A hamarosan 21 éves szupermodell javában tárgyal a producerekkel, és rajta igazán nem fog múlni a szerződtetése. A szőke leányzó korábban már jelezte, hogy szeretné otthagyni a kifutók világát, mert hollywoodi sikerekre vágyik, egy ilyen híres film pedig nagyot lendítene a karrierjén. Cara már kipróbálta magát színésznőként, és nagyon élvezte, hogy orosz grófnőt játszhatott az Anna Kareninában.

Cara Delevingne

Közben Aaron Taylor-Johnson ismét azt nyilatkozta, hogy nem ő játssza majd A szürke ötven árnyalata férfi főszerepét, annak ellenére, hogy a felesége, Sam Taylor-Wood rendezi a filmet. A színész szerint ő nem annyira dögös pasi, hogy sikerrel alakíthatná Christian Greyt, aki ugyebár a legvonzóbb férfi a világon. Pedig Taylor-Johnson nagyon szépen kigyúrta magát hamarosan látható filmje érdekében, ami illendő is volt, hiszen a Kick-Ass 2-ben amatőr szuperhőst játszik.

(Kick-Ass 2 - hazai bemutató: 2013. augusztus 22.)

(Fifty Shades of Grey - amerikai bemutató: 2014. július)

Megosztás facebookon