asdf

Az óriás robotok újra összecsapnak a szörnyekkel 2017-ben

Hiába a csalódást keltő amerikai eredmény – a 190 millióból forgatott blockbuster „otthon” csak 101 milliót tudott visszahozni – a stúdió fejeseinek a szíve végül meglágyulhatott a 411 milliós összbevétel láttán, mert zöld utat adott a Tűzgyűrű (Pacific Rim) folytatásának.

Guillermo del Toro kitartása meghozta a gyümölcsét, mert ugyan hangoztatta már egy ideje, hogy a gyenge pénzügyi eredmények ellenére is lesz folytatás, érdemi előkészületek nem történtek a Tűzgyűrű 2-vel kapcsolatban. Mostanra viszont már olyannyira előrehaladott állapotba került a projekt, hogy a Tűzgyűrű 2. kapott is egy premier dátumot a stúdiótól 2017-re.

A rendezést és a forgatókönyv írását ezúttal is Guillermo del Toro vállalta magára. Utóbbi esetében Zak Penn társíróként besegít majd a neves filmrendezőnek. Fontos információ még, hogy a két főszereplő - Charlie Hunnam és Rinko Kikuchi - visszatérésére biztosan lehet számítani. Rajtuk kívül még az első részben megismert karakterek közül többen is felbukkanhatnak az új szörnyverő kalandban.

tuzgyuru_2

A magam részéről csak remélni merem, hogy a második résszel ki tudják javítani azt a csorbát, amit az első esetében elkövettek. Amíg várunk a Tűzgyűrű folytatására, érdemes lesz szemmel követni Guillermo del Toro másik projektét, a Crimson Peak-et. A 2015-ben bemutatásra kerülő horrorfilmben olyan népszerű színészek vállaltak főszerepet, mint Tom Hiddleston, Charlie Hunnam, Jessica Chastain és Mia Wasikowska. 

Megosztás facebookon