asdf

Tényleg folytatódik Christian és Anastasia története

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Az első három regényből már leforgatták a filmeket, a harmadik részt jövőre, hagyományosan Valentin napon mutatják be a mozik. Ám jó esély van arra, hogy a negyedik könyvből is film készül, mivel a trilógia első két része rendkívül sikeres volt. A szürke ötven árnyalata alig 40 millió dollárból készült és 571 milliós összbevételt ért el, az 55 milliós büdzséjű folytatás pedig 370 milliót hozott.
E. L. James erotikus bestsellersoroza, A szürke ötven árnyalata Grey című negyedik kötete 2015-ben jelent meg. A rajongók alig várták, hogy az írónő bejelentse a folytatást, ami természetesen várható volt. Valószínűleg milliók fogják megrohamozni a könyvesboltokat november 28-án, ugyanis ekkor jelenik meg A szürke ötven árnyalata könyvsorozat következő darabja, Darker: Fifty Shades Darker as Told by Christian címmel.
darker_book_eljames
A regény ismét a történet férfi hőse szempontjából meséli el a kalandokat. A megjelenést maga a szerző, E.L. James jelentette be Instagram és Facebook oldalán a követőinek nagy örömére, akik azonnal lelkendező bejegyzésekkel árasztották el az írónő oldalait.
fifty-shades-freed-trailer
E.L. James egyben a könyveiből készülő filmek egyik producere is. Az új regény megjelenésének időzítése nyilván nem véletlen, hiszen februárban mutatják be a harmadik produkciót, A szabadság ötven árnyalatát, Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével. E.L. James szerint ez a film a legmerészebb a három közül. Arról egyelőre nincs szó, hogy a negyedik és az érkező ötödik regényt is megfilmesítik, de az eddigi produkciók világsikere nyomán nagyon valószínűnek tűnik. A szabadság ötven árnyalata hagyományosan Valentin nap környékén kerül majd a mozikba.


A szabadság ötven árnyalata/Fifty Shades Freed – Hazai bemutató: 2018. február 8.
Megosztás facebookon