asdf

Dakota Johnson jól akar kinézni meztelenül

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: UIP-Duna
A szürke ötven árnyalata című botrányregény filmváltozatának már elkezdődött a forgatása. Az erősen erotikus tartalmú műben bőven lesz meztelenkedés és szex, ezért Dakota Johnson mindent megtesz, hogy formába hozza magát.

Javában tart A szürke ötven árnyalata forgatása Vancouverben. Nagy a nyomás a film főszereplőin, hiszen napjaink egyik legnépszerűbb regénye kerül vászonra, s ezért hatalmas a várakozás. Dakota Johnson, a női főszereplő már csak emiatt is rengeteget edz és vitaminkoktélokat iszik, hogy formában legyen. "Természetesen jól akarok kinézni meztelenül, ezért már hónapokkal a forgatás kezdete előtt szinte beköltöztem a konditerembe, és most sem hanyagolom el a gyúrást meg a lazítást - meséli a fiatal színésznő. - Emellett frissen préselt gyümölcs- és zöldségleveket iszom egész nap, mert a rengeteg vitamin csökkenti a stresszt, szépíti a bőrt és még jobban is alszom tőle."

Dakota Johnson Jamie Dornan

További jó hír, hogy a forgatáson már elcsattant az első csók a két főszereplő, Dakota és Jamie Dornan között, s mindenki elégedetten konstatálta, hogy megvan a kémia, ami nélkül a film nem működne.

(Fifty Shades of Grey - hazai bemutató: 2015. február)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon