asdf

Mindent le fog tarolni A szabadság ötven árnyalata

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Februárban ismét átveszi az uralmat a mozikban az Ötven árnyalat-trilógia, legalábbis az utolsó része, A szabadság ötven árnyalata.
Eddig több mint 950 millió dollárt jövedelmezett A szürke ötven árnyalata és A sötét ötven árnyalata, és alighanem a harmadik rész, A szabadság ötven árnyalata sem fog csalódást okozni. A Variety filmes szaklap szerint a hagyományosan Valentin napon bemutatandó erotikus film legalább 37-40 millió dollárt hoz majd első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel maga mögé utasít minden más produkciót. A jegyek nálunk is szépen fogynak elővételben, amihez az is hozzájárul, hogy Magyarországon a film előjátszásban már egy nappal a hivatalos premier előtt látható.
fiftyshadesfreed2018
A szabadság ötven árnyalatában a főhősök, Ana és Christian (Dakota Johnson és Jamie Dornan) összeházasodnak, ez azonban nem jelenti azt, hogy révbe érnek és unalmasan töltik a szürke hétköznapokat. Éppen ellenkezőleg: soha nem tapasztalt fenyegetés árnyékolja be életüket, ami lehetőséget adott az alkotóknak arra, hogy izgalmas akciójelenetekkel tűzdeljék meg a hősök erotikus kalandjait.
A szabadság ötven árnyalata/Fifty Shades Freed – Hazai bemutató: 2018. február 8.
Megosztás facebookon