asdf

Kéreti magát A szürke ötven árnyalata sztárja

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Dakota Johnson pasi fronton elég keveset hallat magáról. Bár több hírességgel, például Leonardo DiCaprio-val és Jake Gyllenhaal-al is összehozták a pletykák, de a színésznő szinte sosem beszél magánéletéről. A hírek szerint a nála 18 évvel idősebb Jon Hamm-mel randizgat!
Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek, Nyomd, bébi, nyomd!) szívesen összeköltözne Dakota Johnson-nal, de a színésznő nem biztos abban, hogy ilyen hamar ilyen súlyos döntést kellene hoznia. A pár ugyanis csak néhány hónapja jár, de Hamm teljesen odáig van A szürke ötven árnyalata sztárjától.
Jon Hamm and Dakota Johnson
A 46 éves színész azt nyilatkozta a Grazia magazinnak, hogy utál szingli lenni, ezért mindig kell neki egy társ, a 28 éves színésznő viszont azt mondta barátainak, nincs meggyőződve arról, hogy aktuális párja lenne az igazi. Dakota mindenesetre gondolkodási időt kért, ami akár udvarias nemnek is felfogható.
Dakota-Johnson-Fifty-Shades-Darker-Promotional-Photoshoot-2017-05
Dakota Johnson hamarosan visszatér A szabadság ötven árnyalatában, és az is lehet, hogy a trilógia további két filmmel folytatódik majd.

A szabadság ötven árnyalata/Fifty Shades Freed – Hazai bemutató: 2018. február 8.
Megosztás facebookon