asdf

Charlie Hunnam így készült Arthur szerepére

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Guy Ritchie új filmjét, az Arthur király – A kard legendájá-t az egyik főszereplője nemrégiben úgy jellemezte, hogy abban A Gyűrűk Ura találkozik A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső-vel.
Bármelyik irányból is közelítsünk, a filmbeli akciójelenetekre ez így is, úgyis igaz: az új Arthur-film laza és kemény, mintha londoni gengszterek között játszódna, és szemkápráztatóan nagystílű, mint egy igazi fantasy.

A főszereplő, Charlie Hunnam így is készült: számos kaszkadőr segítségével tréningezett, a mozgását pontosan megkoreografálták, mindenféle trükkel segítették – munka közben nem is történt baleset.
ArthurKiraly_AKardLegendaja_jelenetfoto (4)
"Az egyik nap viszont egy csomó sántikáló, horzsolásokkal borított színészt láttam a melegedőben. Mindenki panaszkodott és vadul fájlalta valamiét. Ijedtem kérdeztem, hogy mi történt, erre az volt a válasz: „ma Djimon Hounsou-val volt jelenetünk.” Valahogy nem tudta elviselni, ha ő kapott ütéseket, mindig visszavágott…" – mesélte nemrég újságíróknak Hunnam. Hounsou Bedivere-t, Arthur egyik barátját alakítja a filmben, úgyhogy kettejüknek sosem kellett egymással megküzdeniük: így úszhatta meg Hunnam komoly sérülés nélkül a filmet.
Arthur király – A kard legendája/King Arthur: Legend of the Sword - Hazai bemutató: 2017. május 11.
Megosztás facebookon