asdf

A Star Wars VII-ben visszatérhetnek a Hoth bolygóra

  • Szerző: P. Kristóf
A Star Wars hetedik részének forgatása a korábbi hírekkel ellentétben Izlandon kezdődhet meg tavasszal.

Az eredeti tervek szerint májusban indulna meg a Star Wars hetedik részének forgatása a londoni Pinewood Studióban, de egy bennfentes forrás szerint még ezelőtt Izlandra utazik a stáb, hogy ott vegyenek fel pár jelenetet. A helyszínválasztás miatt egyből felmerült a lehetőség, hogy esetleg A Birodalom visszavágban szereplő fagyott Hoth bolygó is benne lesz a folytatásban. A Metro értesülései szerint egyik szereplő sem vesz majd részt az itteni munkálatokon, ugyanis a stáb csak tájképeket forgatna. 

Hoth

Természetesen ahogy eddig semmilyen hírt, ezt sem erősítette meg sem a Disney sem a Lucasfilm, de ha tényleg itt indul a forgatás, akkor figyelembe kell vennünk, hogy Izlandon a tavaszi hónapokban egyáltalán nincs hó, így feltehetőleg mégsem a Hoth bolygót láthatjuk majd a filmben, hanem egy teljesen új tájat. 

A Star Wars hetedik része A Jedi visszatér után harminc évvel játszódik majd és mellékszereplőként visszatér majd Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford is, de egy új hőstrióra koncentrál majd a történet, míg a gonosz ezúttal Adam Driver lehet. 

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon