asdf

Megvannak a Star Wars VII főszereplői

Mégsem kell várnunk vasárnapig arra, hogy megtudhassuk, kik lesznek a legújabb Star Wars film főszereplői, ugyanis J. J. Abrams rendező végre hivatalosan is bejelentette, kiket láthatunk majd a messzi messzi galaxisban.

J.J. Abrams, a 2015-ben érkező hetedik epizód rendezője nyilvánosságra hozta a fontosabb szereplők névsorát. A korábbi, klasszikus részek főszereplői mellett néhány jól ismert színész és jó pár feltörekvő hollywoodi „újonc” is feltűnik majd. 

Az új szereplők közül a két legismertebb név az immár 85. életévét taposó svéd származású hollywoodi legenda, az Oscar-jelölt Max von Sydow, akit talán az Ördögűző című horrorból ismernek a legtöbben. A másik nagy név pedig az az Andy Serkis, aki a Gyűrűk ura filmekben Gollumnak kölcsönözte mozgását és hangját.

Egészen mostanáig titokban maradt, kik lesznek a Star Wars VII főszereplői, bár a pletykák ezúttal jobbára igaznak bizonyultak. A hivatalos bejelentésre tegnap este került sor, amikoris maga a rendező tett közzé egy fotót, mely a forgatókönyv első közös felolvasásán készült és az összes fontosabb szereplő látható rajta.

sw 7

Pár napja már hírül adtuk, hogy Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew (Chewbacca) és Kenny Baker (R2D2) már tutira benne lesz a filmben, amit most hivatalosan meg is erősítettek, rajtuk kívül a régóta emlegetett Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac is szerepel majd a filmben, de mellettük olyan szereplők is bekerültek, akikről tényleg nem szólt egyetlen hír sem, így mostantól Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Daisy Ridley és Max von Sydow is részese lesz a Csillagok háborúja univerzumának. 

Star Wars VII - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon