asdf

Új címet kapott a Star Wars VII

A Star Wars filmek esetében az alcím mindig különösen nagy szerepet tölt be, hiszen meghatározza az egész történet alakulását, szinte tocsog a spoilerekben. Ezért is annyira kíváncsiak a rajongók, hogy a hetedik részt vajon milyen névre keresztelik majd.

Tavaly jött a hír, miszerint több megerősített forrás is azt állítja, hogy a Star wars hetedik részének alcíme, A New Dawn, vagyis Egy új hajnal lesz. Ez a teória most megkérdőjeleződik, hiszen az Ain't It Cool News nevű honlap egyik munkatársa bennfentesektől megtudta, hogy mi is lesz valójában a címe. Saját bevallása szerint már több, mint egy hónapja ül az infón, mert eddig senki nem volt hajlandó megerősíteni azt, de egyik forrása végre bevallotta, hogy a hír igaz.

star wars cast

A hetedik rész címe An Ancient Fear, vagyis Az ősi félelem lesz, ami így önmagában elég rejtélyesen hangzik, de a forrás ezt is megmagyarázta, szerinte ugyanis Max von Sydow karakteréhez köthető, aki a korábbi találgatásokkal ellentétben nem Jedi, hanem egy minden eddiginél súlyosabb és félelmetesebb gonosz lesz. 

Star Wars VII - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon