asdf

Carrie Fisher megerősítette, hogy benne lesz a Star Wars 7-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Míg a Lucasfilm és a Disney továbbra sem erősítette meg a stáb tagjait, addig Jim Jeffries azt állítja, hogy közvetlenül a színésznőtől tudja, hogy benne lesz a filmben.

Carrie Fisher neve már a kezdetekektől fogva felmerült Mark Hamill és Harrison Ford oldalán a hetedik Star Wars filmmel kapcsolatban, mindez eddig azonban csak pletyka volt. A film készítői nagyon titokolóznak, pedg egy hónapon belül megkezdődik a forgatás, mégsem lehet tudni szinte semmi biztosat a szereplőkről. A Legit című sorozat sztárja, Jim Jeffries most viszont elárulta, hogy Carrie Fisher már biztosan benne lesz a filmben. Az információt ezúttal nem egy ismeretlen forrástól szerezte, hanem maga a színésznő árulta el neki, amikor együtt dolgoztak, ugyanis Fisher egy rövid jelenet erejéig látható lesz a Legit-ben, mint a főszereplő ügynöke. 

Carrie Fisher

Egy rádióműsorban kérdezték meg a komikust, hogy milyen volt együtt dolgozni a Csillagok háborúja legendás sztárjával, ekkor árulta el, amit megtudott tőle. 

"Elárulta nekem, hogy hat hónapra Londonba utazik a Star Wars hetedik részének forgatására. Azok alapján, amit eddig hallottam, ez nem egy közvetlen folytatás lesz, a hetedik rész, de nem a következő nap." - erősítette meg a színésznő szerepét a filmben. 

Korábban olyan lehetőség is felmerült, hogy Fisher csupán egy rövid cameo szerepben tűnne fel, de a hat hónapos forgatási idő ezt teljességgel kizárja. Az első folytatásban kétségtelenül jelentős szerepe lesz, de a továbbiakban lehet, hogy már tényleg csak epizódszerepben láthatjuk majd. 

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon