asdf

Új infók a Star Wars 7-ről

  • Szerző: P. Kristóf
A Disney vezérigazgatója, Bob Iger új infókat árult el a Star Wars hetedik részéről.

A Disney idén is megtartotta a szokásos éves értekezletét a részvényeseknek, ahol Bob Igor, a cég vezérigazgatója új infókat hozott nyílvánosságra a Star Wars hetedik részéről. Az új Csillagok háborúja film 30 évvel az eredeti trilógiát lezáró A jedi visszatér után játszódik majd és három új hős történetére koncentrál majd, de több szereplő is visszatér majd az első három filmből.

sw 7

"Lesz pár nagyon ismerős arc is az új hősök triója mellett." - nyilatkozta Bob Iger. Persze a rejtélyes három főszereplő kilétét továbbra sem árulták el, de a hírek szerint több színész is szóba jöhet. Múlt héten írtuk meg, hogy Ed Speleers (Downton Abbey), John Boyega (Idegen arcok), Matthew James Thomas (Egy fiúról), Jesse Plemons (Breaking Bad) és a színpadi színész Ray Fisher is esélyes egy Jedi tanonc szerepére, így valószínűleg közülük kerül majd ki legalább az egyik a három főszereplőből. A gonosz karaktert pedig a Csajok című sorozatből ismert Adam Driver kapja, de karakteréről egyelőre semmit nem lehet tudni. A 12 év rabszolgaság friss Oscar-díjas sztárja, Lupita Nyong'o pedig Kenobi Sith leszármazottját alakíthatja majd, de egyelőre egyik pletykát sem erősítette meg a stúdió.

Iger még azt is elárulta, hogy a forgatás májusban kezdődik meg a londoni Pinewood Studióban. Többet azonban nem árulhat el, mert egy részt bajba kerülhet, más részt pedig szerinte még túl korai lenne, de hamarosab hallhatjuk majd a hivatalos bejelentést a szereplőgárdáról és a film történetéről is megtudhatunk pár dolgot.

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon