asdf

Lupita Nyong’o is szerepet kap a Star Wars 7-ben

Újabb szereplőkkel bővül a Star Wars 7 stábja. J.J. Abrams, a 2015-ben érkező hetedik epizód rendezője fokozza az izgalmakat. Újabb és újabb infókat kap a népes rajongótábor.

Két nem akármilyen hölgy kapott szerepet: Lupita Nyong’o és Gwendoline Christie. A 12 év rabszolgaság című drámából megismert kenyai-mexikói színéznő, illetve a Trónok harca (Brienne) sztárjának neve is ott lesz a film stáblistáján, a szereplők között. 

A Star Wars 7 forgatása már javában zajlik, amiről rengeteg kép látott napvilágot a napokban. És most az amúgyis impozáns szereplőgárda bővült. Sejthető volt, hogy a már Oscar-díjas Lupita-t meg fogják környékezni egy ilyen nagy kaliberű film kapcsán, de ez most már hivatalos.  

 lupita_Gwendoline_wars

A szerepükről egyelőre még nincs infó, de idővel ez is ki fog derülni. A filmet Abrams rendezi, Lawrence Kasdannel közösen írják a forgatókönyvet. „Iszonyatosan izgatottak vagyunk Lupita és Gwendoline csatlakozása miatt” – nyilatkozta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. „Elképesztő élmény végignézni egy ilyen rendkívül tehetséges csapat kialakulását.” 

Star Wars VII - Bemutató: 2015. december 18.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon