asdf

Öten versenyeznek a Star Wars 7. főszerepéért

  • Szerző: P. Kristóf
Pár hete derült ki, hogy Adam Driver lesz az új Star Wars film főgonosza, de a jó oldalon álló ellenfelének szerepéért még öt színész van versenyben.

Végre közelebb kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki lesz a Star Wars hetedik részének főszereplője, aki szembe száll majd Adam Driver-rel. A Variety értesülései szerint öt színész esélyes a Jedi-tanítvány megformálására. A jelöltek közül korábban csupán Jesse Plemons neve merült fel a szereppel kapcsolatban, akit a közönség a Breaking Bad című sorozatban láthatott, de szerepelt a Paulban és a Csatahajóban is.

Star Wars 7 színészek

John Boyega, Ray Fisher, Matthew James Thomas, Ed Speleers, Jesse Plemons

Hozzá csatlakozott most Ed Speleers, aki a Downton Abbey-ben és az Eragonban is szerepelt, az Idegen arcokkal ismertté váló John Boyega, valamint két színházi színész, Ray Fisher és Matthew James Thomas is. 

Carrie Fisher szereplését a múlt héten erősítették meg a filmben, míg Harrison Ford állítólag egy olyan szerződést íratott velük, melyben két Indiana Jones film is szerepel, így már szinte biztos, hogy a korábbi pletykák igaznak bizonyulnak és az eredeti film főszereplői ismét visszatérnek majd a messzi messzi galaxisba. 

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon