asdf

Megvan, melyik Star Wars karakter kap először önálló filmet

A Disney korábban bejelentette, hogy a Star Wars 7. után az új trilógia minden egyes darabja között kapunk majd egy önálló karakterfilmet is a Csillagok háborúja univerzumából. Eddig nagy titkolózás övezte a projektet, de egy bennfentes elárulta, hogy Boba Fett, a fejvadász biztosan kap egy saját filmet.

Ha ez még nem lenne elég, a pletykák szerint ezt Han Solo története követheti majd, de erről egyelőre semmit nem lehet tudni. Ezek közül egyiket sem erősítette meg hivatalosan a Disney, de a Metalocalypse című animációs sorozat rendezője, Jon Schnepp egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Lawrence Kasdan, aki A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér írója, aki megalkotta Boba Fett karakterét, írja majd a Boba Fett-film forgatókönyvét is. 

bobba fett

"A spinoffok egyike Boba Fett lesz. Ez így van. Tudom. Biztosan tudom. Soha nem fedem fel a forrásom, de Lawrence Kasdan írja majd." - leplezte le a titkot az amerikai rendező.

Boba Fett először A Birodalom visszavág alcímet viselő ötödik Star Wars moziban tűnt fel és a film az eredeti Csillagok háborúja és az eközött eltelt időt meséli majd el és a jelenlegi állás szerint 2017-ben érkezhet a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon