asdf

Május 14-én kezdődik a Star Wars VII forgatása Marokkóban

  • Szerző: P. Kristóf
A legújabb információk szerint május 14-én kezdődik meg a Star Wars VII forgatása, mégpedig Marokkóban.

Már egy ideje tudni lehet, hogy valamikor május közepén kezdik majd meg a Star Wars VII felvételeit, most végre pontos dátum és helyszín is van. A Badass Digest értesülései szerint május 14-én indul a forgatás Marokkóban, ahol két hétig tartózkodik majd a stáb. Az első Csillagok háborúja film egyes részleteit szintén itt vették fel, mai napig elhagyatottan állnak a díszletek a sivatagban. Az oldal tovább ment a találgatásban és arra következtetnek, hogy J. J. Abrams Tunéziába is átnézhet, ahol a Tatooine bolygón játszódó jeleneteket készítették.

tatooine

A Taooine az a bolygó, ahol az egész történet elkezdődött, az itt használt díszletek szintén elhagyatottan állnak, 2012-ben létre is jött egy szervezet a megóvásukra. Így fenn áll a lehetősége, hogy a hetedik részben ismét visszatérhetnek majd a kiindulóponthoz és megláthatjuk, mi változott 30 év alatt a sivatagi tájon. 

További spekulánsok szerint május 4-én érkezhetnek az első bejelentések, ami valóban stílusos lenne, hiszen ez a nemzetközi Star Wars nap dátuma, mely az Erő legyen veletek mondás angol eredetijéből (May The Force Be With You - May The 4th Be With You) jön. Ugyanakkor ezek a hírek is csupán pletykák egyelőre, hivatalosan továbbra sem lehet tudni semmit a produkcióról.

Star Wars Vii - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon