asdf

Ő lesz a Star Wars VII. főgonosza

  • Szerző: P. Kristóf
Egyelőre a pletykákon kívül szinte semmit nem lehet tudni a Star Wars 7 szereplőgárdájáról, de végre kiderült, ki játssza majd a főgonoszt.

A Csajok és az Inside Llewyn Davis című filmek sztárja, Adam Driver lesz a legújabb Star Wars mozi főgonosza. Bár még nincs a dolog kőbe vésve, de a Varitey értesülései szerint a színésszel való tárgyalás elérkezett a végső stádiumhoz és bármelyik pillanatban aláírhatják a szerződést. A szerepet Hugo Weaving és Michael Fassbender is nagyon szerette volna megkapni, de állítólag J.J. Abrams-nek Driver volt az egyértelmű kedvence. A tengerészgyalogosból lett színész karaktere Darth Vader-re hasonlít majd és ha minden jól megy akkor a legújabb trilógiában végig vele kell megküzdeniük a jófiúknak. 

Adam Driver

A film forgatása áprilisban kezdődik majd, úgyhogy hamarosan további neveket is hallhatunk majd, így kiderül, mely pletykák bizonyultak igaznak. A Star Wars hetedik részét J.J. Abrams rendezi majd a Lawrence Kashdan-nal közösen írt forgatókönyvből és 2015. december 18-án érkezik meg a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon