asdf

Összejönnek a Téli mese sztárjai?

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Akiva Goldsman, a világ egyik legsikeresebb forgatókönyv-gyártója, többek közt a Legenda vagyok, az Egy csodálatos elme és az Én, a robot írója megelégelte az íróasztal magányát. Legújabb írását maga rendezte meg: a Téli mese így aztán összesűríti mindazt, amit alkotója igazán szeret: a mágikus realizmust, a kalandot, az érzelmességet és néhány nagyszerű színészt.

A film főszerepét, a szerelemtől halhatatlanná vált betörőt Colin Farrell alakítja, a rendező már vele választotta ki a férfi szerelmét játszó Jessica Brown Findlay-t.

Téli mese sajtó

– Jessica bájos, szemtelen, nagyon mai csaj – lelkesedett színésznőjéért az író/rendező. – De közben van benne valami, ami minden kortól függetlenné teszi. Légies és varázslatos. Imádnivaló. Amikor Colin meg én megegyeztünk, hogy Jessica lesz a partnere, le mertem volna fogadni, hogy a két színész a forgatás végére összejön. Már a szereposztó-felvételen olyan átéléssel játszották el az egymásra találás jelenetét, hogy azt hittem, ez a valóság. Vagy legalább reméltem, hogy valósággá válhat…

Téli mese - Hazai bemutató: 2014. február 13.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon