asdf

Colin Farrell több idősíkban küzd meg szerelméért

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Akiva Goldsman Hollywood kedvence. Az Oscar-díjas forgatókönyv-író igazi legenda: A Da Vinci-kód-tól a Legenda vagyok-ig csupa klasszikus fűződik a nevéhez. Ő azonban – túl az ötvenen – úgy döntött, új életet kezd. Az elmúlt pár évet azzal töltötte, hogy előkészítsen egy filmet – amelynek a rendezője lehet.
Kedvenc regénye filmváltozata, a Téli mese (Winter’s Tale, hazai bemutató: február) Valentin nap környékén már a mozikba is kerül, és úgy tűnik, a fáradozás nem volt hiábavaló: a mester hívásának egy sztár sem tudott nemet mondani – hiszen mindannyian dolgoztak már vele. A romantikus fantasynek elsőosztályú a szereplőgárdája: Colin Farrell, Russell Crowe, Jennifer Connelly (ő egy Goldsman-filmért nyerte az Oscar-díját), William Hurt, sőt, a pletykák szerint Will Smith is köztük van. 
Téli mese
 
A több idősíkon játszódó, kalandos és romantikus történetben egy tolvaj (Farrell) küzd a szerelméért: a múltban és a jelenben is a gonosszal kell megküzdenie érte.
A rendező ugyan nagyon elégedett az elkészült filmmel, de azt nyilatkozta: igazából nem akar pályát módosítani. Rájött, a rendezés nagyon fáradtságos munka; amint lehet, visszatér az íróasztala mellé, és újra forgatókönyvekkel akar foglalkozni.
 
Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
Megosztás facebookon