asdf

Már a címe is megvan a Mad Max 5-nek!

Már csak órák kérdése és hazánkban is mozikba kerül az oly régóta várt Mad Max: A harag útja című George Miller film, és már a folytatás is szóba került. Sőt!

MAD-MAX-FURY-ROAD-MOVGeorge Miller rendező bejelentette, hogy az ötödik film a Mad Max: The Wasteland címet kapja. A Warner Bros. hivatalosan még nem erősítette meg a folytatást, viszont George Miller azt is elárulta, hogy már kész van a következő Mad Max film forgatókönyve.

A Mad Max: The Wasteland középpontjában valószínűleg Max fog állni, amit a Miller által korábban már tervezett Mad Max: Furiosa fog követni, ami viszont Charlize Theron karakteréről fog szólni. 

A rajongó kritikák alaposan felturbózták a Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road, hazai bemutató: május 21.) sikerét. Az elképesztő mozis ámokfutás világszerte több mint 109 millió dollár bevételt hozott rögtön világszerte a bemutatója utáni héten, és ezzel természetesen a nemzetközi toplista első helyén parkolt le egészen addig, amíg a Tökéletes hang 2. meg nem szólalt a mozikban, ami 70,3 millióval nyitott. A Mad Max 4-et az USA-n kívül egyszerre 68 ország kb. 16 900 mozivásznán kezdték játszani, és kb. 40 országban lett rögtön a legnézettebb film. Az Egyesült Államokban 3702 moziteremben több mint 44,4 millió dollárért vettek rá jegyet. Már több, mint harminc év eltelt a harmadik rész óta. Vajon a 150 millióból készült film túlszárnyalja a jól bevált franchise-t? Kíváncsian várjuk, a hazai rajongók véleményét a filmről.

Megosztás facebookon