asdf

A Mad Max forgatása igazi rémálom volt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Sivatagi őrület volt Mad Max 4. forgatása, amiről Tom Hardy mesélt egy interjúban. Az új Mad Max film új szintre emeli mindazt, ami a moziban vérfagyasztó, álomszerű és elsöprő erejű lehet.
Mad-Max-Fury-Road_dogTom Hardy, aki Mel Gibson helyére áll a világvége után, a vízért folyó háború során játszódó küzdelemben, tudja is, hogyan sikerült elérni a különleges hatást.
 
"A világ végén forgattunk, mindentől elzárva. A stúdiónak fogalma sem volt, mit csinálunk. Már az is egy rémálom volt, hogy valamit elhozzanak a díszletbe vagy elvigyenek onnan. Volt, hogy a járműveinket betemette a homok. Mindenki együtt ásott. Nem tudom hány millió négyzetkilométer sivatag vett körül minket. Úgy néztünk ki, mint egy csapat diliházi szökevény: csupa bőrbe öltözött ember a forróságban. Mint egy nagyon fura szado-mazo parti vagy egy Hell’s Angels találkozó. A Cirque du Soleil találkozása a Slipknottal. Őrület volt, és az őrület jó dolog. Nekem ezt bizonyítja a Mad Max." – mesélte újságíróknak az utóbbi idők egyik legfoglalkoztatottabb színésze. A filmet nagyon várják a rajongók, van akit megihletett néhány igazán szuper plakát erejéig a várakozás, de már csak kicsivel több, mint egy hónap van hátra.
 
Mad Max – A harag útja/Mad Max: Fury Road - Hazai bemutató: 2015. május 21.
Megosztás facebookon