asdf

Kivágták az írót a Csillagainkban a hiba című filmből

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
John Green valószínűleg az egyik legnépszerűbb író Amerikában, a Csillagainkban a hiba című regénye romantikára hajlamos fiatalok kedvencévé tette. Bármerre jár, sikongó, kiabáló rajongók ostromolják autogrammért.

A könyvből film lett, és John Green úgy döntött, hogy még egy képességét kipróbálja: kis szerepet vállalt a Csillagainkban a hiba moziváltozatában. A Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével készült szép, romantikus történetben az író egy fiatal apukát alakít, akinek a kislánya kellemetlen kérdésekkel ostromolja a film beteg főhősnőjét.

John Green_
John Green

Azaz, csak alakított volna. Ha nem rontja el folyton a szövegét. A tizenharmadik felvétel után Green gyerekszínész partnere pár egyszerű tanáccsal látta el a folyton bakizó írót: „Tanuld meg rendesen a szöveged, legyél pontos, és ne legyél ideges”.

The-Fault-In-Our-Stars
 Ansel Elgort és Shailene Woodley

A regényeredeti szerzője nem fogadta meg a tanácsot: a film végső változatából egész egyszerűen kivágták a jelenetét. Úgy tűnik, kénytelen továbbra is szupersikeres író maradni, nem léphet elő kezdő színésszé.

Csillagainkban a hiba (12) (The Fault in our Stars) Hazai bemutató: június: 5.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon