asdf

A Lego kaland rendezőpárosa készítheti a Szellemirtók 3-at

  • Szerző: P. Kristóf
Az első két Szellemirtók film rendezője, Ivan Reitman mégsem vállalja a folytatást, de máris találtak a helyére mást.

A Szellemirtó filmek egyik főszereplője és írója, Harold Ramis hosszú betegeskedés után idén februárban meghalt, ezért Ivan Reitman inkább visszalépett a rendezéstől, producerként és konzultánsként azonban továbbra is részt vesz majd a munkálatokban. A Sony nagyon gyorsan talált is a helyére valakit, pontosabban valakiket, egy bennfentes forrás szerint ugyanis a 21 Jump Street és A Lego kaland rendezőpárosa, Phil Lord és Christopher Miller készítheti el a klasszikus sci-ci vígjáték folytatását.

Szellemirtók 3

Az eredeti forgatókönyv szerint az első filmben látható összes Szellemirtó visszatért volna egy cameo szerep erejéig, de Harold Ramis halála miatt újra kellett írni, továbbá egyelőre Bill Murray sem mondott igent, így lehet, hogy mégsem láthatjuk régi kedvenceinket a folytatásban. Sokat ugyanakkor nem kellett változtatni, hiszen a harmadik rész egy teljesen új generációt mutatna be, így a történet maradt ahogy van, csupán pár részletet kellett módosítaniuk. 

Ha minden jól megy, akkor jövő év elején megkezdődhet a forgatás és valamikor 2016-ban már a mozikban láthatjuk a legújabb Szellemirtókat.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon