asdf

Jégvarázs dalverseny indul Magyarországon

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Pro Video
A világszerte óriási népszerűségnek örvendő kétszeres Oscar-díjas Jégvarázs csodaszép látványa, és kedves szereplői mellett a fülbemászó dallamai is felejthetetlen élményt nyújtanak minden korosztály számára.

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf és a vicces rénszarvas, Sven kalandjai a mozik után már az otthonokat is meghódítják, és nem is akárhogyan. A szívmelengető, humorral teli történetet most végre otthoni kényelemben is élvezheti az egész család. Sőt, még dalra is fakadhatnak!

A film betétdalai is nagyon hamar bejárták az egész világot, és a világhálót is: a leghíresebb Jégvarázs-dal,  a „Let It Go” Demi Lovato és Idina Menzel által elénekelt változatát már több mint 300 millióan látták az interneten. A bemutató óta szinte minden napra jut egy feldolgozás valamelyik dalból, melyeket a rajongók a legmeglepőbb helyszíneken, a legviccesebb helyzetekben vesznek fel. Nem is csoda, hogy erre az USA egyik legismertebb reggeli műsora, a Good Moorning America is felfigyelt, és tovább gerjesztette ezt a hullámot, méghozzá egy dalversennyel. Az eredmény kihirdetése után sem csökkent a lelkesedés. Legutóbb egy remek családi felvétel született autózás közben, 

...de énekelt már egy 9 éves kislány is elképesztő módon...

Az amerikai sikert követően hazánkba is elérkezett a Jégvarázs dalok ideje! A DVD és Blu-ray forgalmazó Pro Video Film a Jégvarázs DVD és Blu-ray megjelenése kapcsán dalversenyt hirdetett, melyre minden korosztályból várják a lelkes magyar rajongók – akár egyéni, akár csapat formációban – feldolgozásait. Aki szeretné megmutatni a világnak lenyűgöző hangját, vagy épp bájos gyermekének első dalolós próbálkozásait, az látogasson el a játék honlapjára a részletekért (http://on.fb.me/1n6EB5g) és legyen részese a Jégvarázs világkörüli útjának!

A játék végén három nyertes kerül ki győztesen: egy közönség-díjas, egy szakmai zsűri által választott nyertes és egy csapatnyertes, akiket a forgalmazó értékes nyereményekkel jutalmaz. A szakmai zsűriben a magyar változat csodálatos hangjai foglalnak helyet: Anna hangját kölcsönző, az Operett Színház színművésznője, Vágó Bernadett, illetve Elsa hangját kölcsönző Füredi Nikolett (ének) és Farkasházi Réka, akik szintén nagy Jégvarázs rajongókká váltak.

Jégvarázs – Let It Go – 25 nyelven:

Jégvarázs – Olaf lábában benne van a boogie:

Megosztás facebookon