asdf

Hollywood Stars

Bud Spencer, az örök legenda

2015. október 31.
Bud Spencer, a legnagyobb olasz pofonosztó ma 86 éves. Munkássága előtt tisztelegve készítettünk egy kis összeállítást az életéről.

Ki lapul Jason Voorhees álarca mögött?

2015. október 29.
Korszakalkotó horror született 1980-ban, mert a Kristály-tavi mészárlás első fejezetét feldolgozó Péntek 13 legalább olyan hatást gyakorolt a műfajra, mint korábban George A. Romero zombi filmjei, vagy John Carpenter rémálmokat okozó Halloween-je. A nézők borzongtak, de újra és újra látni akarták az arctalan sorozatgyilkos vérengzéseit. Ennek eredménye, hogy Freddy Kruger, Michael Myers és Bőrpofa mellett Jason Voorhees is megunhatatlan horror legenda lett. Legutóbb, de közel sem utoljára 2009-ben ragadott machetét, hogy feldarabolja az útjába kerülő fiatalokat.

Minden, amit a VISSZA A JÖVŐBE című filmről tudni kell

2015. október 21.
Robert Zemeckis filmjét 1985-ben mutatták be először. 2015. október 21. jeles nap a film rajongói számára, hiszen ezen a napon Doki a jövőbe vitte Marty McFly-t a DeLorean-nel. A jeles alaklomból olyan érdekességeket szedtünk össze a filmről, amit Te sem tudtál biztosan.

1 kép, 66 filmes utalás - Nem könnyű feladvány!

2015. október 14.
Na vajon mennyire ismered ki magad a filmek világában? Most próbára teheted magad egy nagyon exkluzív játékban, amit Popcorn Garage tett közzé.

Exkluzív: Mentőexpedíció kimaradt jelenetek (videó)

2015. október 11.
Az Andy Weir regény, A marsi című könyv alapján készült Mentőexpedíció Mark Watney zseniális találékonyságát és élni akarását mutatja be Matt Damon főszereplésével.

Matt Damon híres szerepei 8 percben (videó)

2015. szeptember 30.
James Corden talk show-jában Matt Damon vendégeskedett, hogy közel 30 filmjének egy-egy jelenetét elevenítsék fel újra.

Így moziztunk idén nyáron

2015. szeptember 20.
Sokaknak telt pihenéssel, utazással vagy épp fesztiválozással a forró nyár, de júniustól augusztusig rengetegen szórakoztak a hűvös mozitermekben is. A Minyonok mellé annyi popcornt és colát fogyasztottunk, ami egy balatoni kikötőt is megtöltene.

Közel 300 film karaktere énekli ugyanazt a dalt (videó)

2015. augusztus 03.
Valaki nagyon rápörgött Bruno Mars és Mark Ronson "Uptown Funk" című tavalyi nagy slágerére, amelynek sorait, de inkább szavait filmes karakterek vették a szájukra. Az elmúlt évek filmes és animációs filmek pillanatait szedte össze valaki, amelyből az "Uptown Funk" című dal kerekedik ki. Nézzétek csak:

A folyton visszatérő Terminátor: Arnold Schwarzenegger

2015. július 30.
Ma ünnepli 68. születésnapját Arnold Schwarzenegger, a Golden Globe-díjas osztrák születésű amerikai színész, aki testépítőként kezdte, üzletemberként és politikusként is megállja a helyét. a nevét a világon mindenhol ismerik. Összeszedtük a veterán akciósztár 7 legjobb szerepét.

Így énekel kamuból Tom Cruise (videó)

2015. július 28.
Tom Cruise mindig tud meglepetést okozni! Jimmy Fallon műsorában egy egészen elképesztő playback csatát vívott a műsorvezetővel, amit már az 1983-as Kockázatos üzlet című filmben megalapozott.

Nézz be a Papírvárosok kulisszái mögé

2015. július 27.
A Printz-díjat elnyerő John Green Papírvárosok c. könyve szellemes, őszinte, kalandos és izgalmas. Olvasók millióit nyűgözte le a Csillagainkban a hiba c. könyvével, amihez úgy tűnik a Papírvárosok is csatlakozni kíván.

5 dolog, amit nem tudtál Melissa McCarthy-ról

2015. július 18.
Az irgalmatlanul vicces Melissa McCarthy ma Hollywood első számú komikája. Tapsolva ünnepli az egész szakma és már most az Oscar szobrocska várományosaként tartják számon. Nem csoda: a színésznőt eddig 74 alkalommal jelölték szakmai díjra, ebből 20-at be is zsebelt, köztük az Emmy-t, amelyet a Comedy Centralon látható Mike és Molly-val érdemelt ki. McCarthy eddig 114 részen keresztül alakította a dagi páros női tagját, de lássuk, ki valójában a vidám színésznő Molly karaktere mögött.