asdf

Hollywood Stars

Exkluzív: Mentőexpedíció kimaradt jelenetek (videó)

2015. október 11.
Az Andy Weir regény, A marsi című könyv alapján készült Mentőexpedíció Mark Watney zseniális találékonyságát és élni akarását mutatja be Matt Damon főszereplésével.

Matt Damon híres szerepei 8 percben (videó)

2015. szeptember 30.
James Corden talk show-jában Matt Damon vendégeskedett, hogy közel 30 filmjének egy-egy jelenetét elevenítsék fel újra.

Így moziztunk idén nyáron

2015. szeptember 20.
Sokaknak telt pihenéssel, utazással vagy épp fesztiválozással a forró nyár, de júniustól augusztusig rengetegen szórakoztak a hűvös mozitermekben is. A Minyonok mellé annyi popcornt és colát fogyasztottunk, ami egy balatoni kikötőt is megtöltene.

Közel 300 film karaktere énekli ugyanazt a dalt (videó)

2015. augusztus 03.
Valaki nagyon rápörgött Bruno Mars és Mark Ronson "Uptown Funk" című tavalyi nagy slágerére, amelynek sorait, de inkább szavait filmes karakterek vették a szájukra. Az elmúlt évek filmes és animációs filmek pillanatait szedte össze valaki, amelyből az "Uptown Funk" című dal kerekedik ki. Nézzétek csak:

A folyton visszatérő Terminátor: Arnold Schwarzenegger

2015. július 30.
Ma ünnepli 68. születésnapját Arnold Schwarzenegger, a Golden Globe-díjas osztrák születésű amerikai színész, aki testépítőként kezdte, üzletemberként és politikusként is megállja a helyét. a nevét a világon mindenhol ismerik. Összeszedtük a veterán akciósztár 7 legjobb szerepét.

Így énekel kamuból Tom Cruise (videó)

2015. július 28.
Tom Cruise mindig tud meglepetést okozni! Jimmy Fallon műsorában egy egészen elképesztő playback csatát vívott a műsorvezetővel, amit már az 1983-as Kockázatos üzlet című filmben megalapozott.

Nézz be a Papírvárosok kulisszái mögé

2015. július 27.
A Printz-díjat elnyerő John Green Papírvárosok c. könyve szellemes, őszinte, kalandos és izgalmas. Olvasók millióit nyűgözte le a Csillagainkban a hiba c. könyvével, amihez úgy tűnik a Papírvárosok is csatlakozni kíván.

5 dolog, amit nem tudtál Melissa McCarthy-ról

2015. július 18.
Az irgalmatlanul vicces Melissa McCarthy ma Hollywood első számú komikája. Tapsolva ünnepli az egész szakma és már most az Oscar szobrocska várományosaként tartják számon. Nem csoda: a színésznőt eddig 74 alkalommal jelölték szakmai díjra, ebből 20-at be is zsebelt, köztük az Emmy-t, amelyet a Comedy Centralon látható Mike és Molly-val érdemelt ki. McCarthy eddig 114 részen keresztül alakította a dagi páros női tagját, de lássuk, ki valójában a vidám színésznő Molly karaktere mögött.

Mi történt a Terminátor filmek egykori szereplőivel?

2015. június 29.
Arnold Schwarzenegger hamarosan újra kisajátítja a világ mozivásznait legújabb Terminátor filmjével, ami hozzánk július 2-án érkezik Terminátor: Genisys címmel. Az egykori Kaliforniai kormányzó immáron 4. alkalommal játszhatta el a legsikeresebb karakterét.

A 7 legjobb paródia film

2015. június 21.
Múlt héten gurult be a mozikba a Superfast - Haláli iramban című paródia, ami a címével is utal arra, hogy a Halálos iramban filmeket hivatott kifigurázni, de sikerre ne nagyon számítsanak a készítők. A paródiák többnyire jól ismert filmeket, azok jeleneteit és karaktereit utánozza ironizálva, ami elvileg szórakoztató! A Haláli iramnak ez nem jött össze. Ezért mi most összeszedtük nektek a legjobb paródia filmeket.

Elszabadultak a Jurassic World mémek! Íme a legjobbak!

2015. június 18.
Egy hete látható a mozikban a Jurassic World. A közel 260 milliós rekord bevétellel maguk mögött hagyták a Bosszúállók csapatát. De a film nem csak a mozi pénztáraknál robbantott, hanem a mém gyárat is beindította.

Exkluzív: Jurassic World a kulisszák mögött

2015. június 10.
Végre kiteljesedik Steven Spielberg eredeti története, mert életre kel az az őslénypark, amely az első filmben még csak ígéret volt.