asdf

2015 legjobb pasijai a mozivásznon!

  • Szerző: MoziStar
A tavalyi naptári esztendőben nem csak a nők, hanem a pasik is erőteljesen domináltak a vásznon. Amíg a szerkesztőségünk férfi tagjai egyöntetűen Daisy Ridley-ért voltak oda, addig a főszerkesztőnket Tom Hardy vette le a lábáról. Íme a Top 10 színész (rangsorolás nélkül):

Tom Hardy a sivatagi macsótom-hardy-2015-bestof

Kétség sem férhet hozzá, hogy a mély baritonú, szófukar brit színész, Tom Hardy testesíti meg a modernkor férfi ideálját. Külleméből és megnyilvánulásaiból árad az a fajta védelem-érzet, amire mindannyian vágyunk. A színész jelleme az új Mad Max-moziban, A harag útjában is tetten érhető volt. Ráadásul nem is tipikusan modell-fiú: a felszín alatt mélyebb érzelmek és gondolatok bújnak meg, amit a játékán keresztül nagyon intelligensen, elegánsan képes közölni. 2015 Tom Hardy éve volt, hiszen láthattuk őt a Legenda, A 44. gyermek és a legújabb Mad Max moziban. Hardy-t idén csak A visszatérőben láthatjuk, de bizonyára Alejandro González Iñárritu alkotásában is nagy hatást fog gyakorolni a rajongóira.

Chris Hemsworth az asgard-i félisten

chris-hemswort-2015-bestof

A Thor című filmek címszereplőjét, Chris Hemsworth-öt sem a tehetségéért szeretjük. A tenger szívében sem kimagasló képességeiről tett tanulságot, sőt: fényévekre elmaradt például Cillian Murphy-től. Ugyan a pörölylóbáló szuperhős szerepét abszolút rászabták, ettől függetlenül inkább az időnként megvillanó, kockásra gyúrt felsőtestéért rajongunk. Képes egyetlen szemvillantásával és/vagy mosolyával nők millióinak szívét meghódítani. Nem kérdés, hogy bármikor elmennénk vele egy asgard-i körútra! Chris Hemsworth A tenger szívében után idén két filmben is bizonyíthat: a Vadász és a Jégkirálynő című mese-fantasy-ban abszolút főszereplőként lesz jelen, míg a női Szellemirtók moziban mellékszereplőként tűnhet fel.

Channing Tatum a mágikus sztriptíz táncoschanning-tatum-2015-bestof

Örülünk, hogy a színész a hollywoodi sztárság előtt a sztriptíz tánc nehéz műfajával foglalkozott, mert így a Magic Mike XXL-ben nyújtott vetkőzése tényleg hitelesre és nyálcsorgatósra sikeredett. Szinte sikításban törtünk ki, amikor végre lekerült róla a póló. Channing Tatum olykor mellé lő a filmek terén (Jupiter felemelkedése), de amíg tojást lehet törni a hasfalán, addig ez egyáltalán nem zavar minket! Channing Tatum idén az Aljas nyolcasban, illetve az egyik legjobban várt filmben, a Coen-tesók által rendezett Ave, Cézár-ban tűnik majd fel, míg első szuperhős debütálása is idénre tehető: az X-Men univerzum berkein belül végre bemutatkozik Gambit-ként.

Matthias Schoenaerts a karizmatikus egyéniségmatthias-schoenaerts-2015-bestof

A Rozsda és a csont sztárjáért nem véletlenül rajongnak a nők. Amellett, hogy egyáltalán nem rendelkezik rossz külső adottságokkal, az arca egyáltalán nem a mainstream férfi ideálok közé tartozik. Tényleg különleges, nem az az ősmacsó-típus: könnyed vonalai a romantikusabb tulajdonságokra utalnak. Minket legalábbis megnyert a Távol a világ zajától című filmben! Bár évszám szerint tavalyi, de nálunk csak idén fog debütálni A dán lány, amelyiknek az egyik főszereplője Matthias Schoenaerts lesz.

Jamie Dornan a szex mestere!jamie-dornan-2015-bestof

A tavalyi naptári esztendő egyik legmegosztóbb filmje egyértelműen A szürke ötven árnyalata lett, amit már túlzásba vitt gyűlölet lengett körül. Szó sincs arról, hogy rossz film lenne: egyszerűen csak végtelenül unalmas, ennél pedig nagyobb negatívumot aligha írhattunk volna róla. Ettől függetlenül a főszereplő-páros férfi tagja, Jamie Dornan nagyon kellemes látványt nyújtott a vásznon. Nem csak a teste, hanem a mosolya is bilincsként fonódott körénk. Idén az Anthropoid és a Jadotville című alkotásokban láthatjuk viszont, míg Christian Grey öltönyében legközelebb 2017-ben láthatjuk újra.

Joe Manganiello a latin macsójoe-manganiello-2015-bestof

Tavaly szintén a Magic Mike XXL-re keresztelt vetkőzős produkcióban láthattuk viszont a félmeztelen Joe Manganiello-t. Channing Tatum-hoz hasonlóan a színész is nagyon épületes látványt nyújtott a színpadon. Ő az, aki megtestesíti a szenvedélyesen tüzes férfit! A latin macsó a Stano című filmmel tér vissza idén a szélesvászonra.

Paul Rudd a jóképű Hangyapaul-rudd-2015-bestof

Bár a színész a vásznon egy hangyaméretű szuperhőst formál meg, ám a valóságban korántsem rendelkezik ilyen szerény méretekkel. A tavalyi év meglepetés szuperhős-filmje (Hangya) a közvélemény által igazán szórakoztató lett, amiből bizony a karizmatikus színész is jócskán kivette a részét. Kétség sem férhet hozzá, hogy a személyében tovább bővült a Bosszúállók-férfi tagjainak impozáns listája. Chris Hemsworth és Chris Evans között Paul Rudd-nak sincs oka szégyenkezésre! A világ legnépszerűbb Hangyája idén újra magára ölti a jelmezét: az Amerika Kapitány: a Polgárháborúban fog állást foglalni valamelyik kollégája mellett.

Armie Hammer nem csak az U.N.C.L.E, hanem a mi emberünk is!armie-hammer-2015-bestof

A színész a Közösségi háló után lett igazán felkapott a producerek által, igaz, azóta egy ordas nagy buktát is kénytelen volt elkönyvelni, ugyanis A magányos lovas című filmjét borzasztó érdektelenség övezte. Ettől függetlenül tavaly ismételten megkapta a lehetőséget a bizonyításra: a Guy Ritchie-féle, U.N.C.L.E. embere című filmben bizonyíthatta be a tehetségét. Jelenlétével nem csak a minőséget, hanem a szépfiú-faktort is emelni tudta. Akinek bejön a kissé kölyökképű-férfi típus, az Armie Hammer-ben biztosan nem fog csalódni. A jó képű amerikai sztárt idén a Nocturnal Animals, Free Fire és The Birth of a Nation című filmekben láthatjuk.

Matt Damon a marsi „hajótörött”matt-damon-2015-bestof

A Bourne című filmek sztárja, Matt Damon évek óta Hollywood meghatározó színész és férfi alakja. Markáns vonalai az ősmacsó-típusba sorolják az amerikai filmcsillagot. Tipikusan olyan férfi, aki képes megvédeni minket az éjszaka rejtett szörnyeitől.  Jó példa erre A mentőexpedíció is, ahol még a legkilátástalanabb helyzetet is meg tudta oldani. Ennél pedig aligha vágyhatunk többre. Az meg már csak a hab tortán, hogy ő az, aki tényleg kortalan. Tíz év múlva is így fog kinézni, csak néhány ránccal több lesz a homlokán. A jóvágású, tehetséges amerikai akciósztár idén két filmmel is jelentkezni fog: az egyik a javában is forgatás alatt álló új Bourne-mozi, a másik pedig a The Great Wall című thriller.

Jake Gyllenhaal nekünk is egy mélyütésjake-gyllenhaal-2015-bestof

Tavaly a Mélyütés-ben küzdött Jake, így a film tovább mélyítette a színész karrierjének másodvirágzását, illetve láthattuk a színész félelmetesen, kigyúrt felsőtestét, ugyanis a sportdrámában egy bokszolót formált meg. Igaz, hogy évek óta komolyabbnál-komolyabb szerepekben tündököl, de a női rajongóiról sem feledkezik meg. Jó példa erre az Everest is, ahol hajlandó volt arra is, hogy mínusz fokokban megmutassa a testét. Örültünk neki! Idén, ha minden igaz, akkor a Nocturnal Animals című thrillerben fog szerepelni Armie Hammer-rel egyetemben.

Megosztás facebookon