asdf

Tragédia! Meghalt Robin Williams!

Holtan találták Robin Williams színészt, kaliforniai otthonában. A Jó reggelt, Vietnam! és a Holt költők társasága sztárja a hírek szerint öngyilkos lett. Helyi idő szerint hétfő délelőtt felakasztotta magát.

Holtan találták a 63 éves Robin Williamst. Halálának oka még nem tisztázott, a halottkémi hivatal további vizsgálatokat rendelt el.  Williams szóvivője elismerte: a színész depresszióban szenvedett.

robinwilliams5

Az amerikai színész egy ideje már súlyos alkoholproblémákkal küzdött. Július elején egy minnesotai elvonókúrára is bevonult. 2006-ban vallott először nyilvánosan, arról, hogy alkohol gondjai vannak. Williams, akkor azt mondta, hogy 20 éven át tiszta volt, de sajnos visszaesett. Akkor rehabra ment és a forgatásokat is szüneteltette. Idén a színész nagyon elszánt volt, hogy végleg leküzdje szenvedélybetegségét. 

A sors különös fintora, hogy Williams utolsó filmje A legdühösebb ember Brooklynban volt, amiben egy kibírhatatlan férfit alakított, akinek az orvosa (Mila Kunis) nem bírta elviselni stílusát és közölte vele, hogy másfél órája van hátra az életből, jól gondolja meg, mit kezd vele. A számos filmben remek alakításokat nyújtó színészt a depresszió a halálba rántotta.

Az egy Oscar- és hat Golden Globe-díjas Robin Williams 63 éves volt. Nyugodjon békében!


Megosztás facebookon