asdf

Robin Williams harmadjára is látható lesz Éjszaka a múzeumban

  • Szerző: P. Kristóf
Korábban megtudhattátok tőlünk, hogy már zajlanak az Éjszaka a múzeumban című film harmadik részének előkészületei. Most végre további információk is napvilágot láttak a filmmel kapcsolatban.

Az első két részben Teddy Roosevelt-et alakító Robin Williams jelenleg tárgyal a filmet készítő studióval arról, hogy harmadjára is az egykori amerikai elnök bőrébe bújjon. A franchise következő epizódjának főszereplője ezúttal is Ben Stiller lesz, aki a a New York-i Természetrajzi Múzeum éjszakai őreként csöppent bele az életre kelő kiállítási tárgyak világába. Az első rész 574,5 millió dolláros bevételt produkált világszerte, majd az ezt követő második epizód, mely már Washingtonban játszódott, összesen 413 millió dollárt hozott a konyhára. 

teddy williams

A kaland ezúttal a pletykák szerint Londonban zajlik majd és harmadjára is Shawn Levy ül vissza a rendezői székbe. A forgatókönyvet  Robert Ben Garant és Thomas Lennon írja és 2014. december 25-én kerülhet a mozikba. 

Az első két részben látható Owen Wilson, Steve Coogan, Amy Adams, Ricky Gervais és Hank Azaria esetleges visszatéréséről egyelőre semilyen információ nem áll rendelkezésünkre. 

Megosztás facebookon