asdf

Thanos-szal az élen robbantottak kasszát a Bosszúállók!

  • Szerző: MoziStar
A Marvel Studios tíz éve indította útjára filmes univerzumát. Ennek méltó megkoronázásaként az elmúlt hétvégén mozikba került a Bosszúállók - Végtelen háború, amely világszerte hatalmas sikert aratott. A további sikerek pedig borítékolhatóak.
Úgy tűnik Thanos nagy hatással van a világra. Az emberek úgy özönlenek be a mozikba, mintha nem lenne holnap. A Bosszúállók 3. Amerikában rekordot döntött, de Magyarország sem kivétel: a filmet 85 mozi tűzte műsorára, és már szerda este, premier előtt megkezdte hódítását. Vasárnapig, vagyis az első hétvégén 316,8 millió forintot gyűjtött ide haza, ami minden idők harmadik legjobb eredménye a Star Wars - Az utolsó Jedik és a Star Wars - Az ébredő Erő mögött. A film világszinten pedig túllépte a 857 millió dollárt is. 
Thanos-infinitywar-boxoffice
Ugyancsak figyelemreméltó az elkelt jegyek száma, A Végtelen háborúra 204 408 néző volt kíváncsi, ami csaknem ötvenezerrel haladja meg az Ultron kora indítását, de már a 300 000. néző is túl van az élményen. A Bosszúállók - Végtelen háború 2D-ben, 3D-ben, 4DX-ben és IMAX 3D-ben, szinkronizált és feliratos változatlan is látható a mozikban.
Megosztás facebookon