asdf

Spielberg elárulta jövőbeli filmes terveit

Amióta elhalasztotta következő filmje, a Robopocalypse forgatását, azóta kérdéses, hogy mi lesz a világ egyik legsikeresebb rendezőjének következő filmje.

A Deadline értesülései szerint azonban megvan a potenciális jelölt, biztos információjuk van arról, hogy Spielberg az utolsó azték uralkodó, Montezuma és a népét leigázó spanyol konkvisztádor, Cortez történetét szeretné filmre vinni. Javier Bardem máris jelenetkezett az utóbbi történelmi alak szerepére, sőt a forgatókönyv is készen van, de már legalább 50 éve. Hollywood egyik legnagyobb forgatókönyvírója, Dalton Trumbo írta meg még a hatvanas években.

Spielberg Montezuma

Az ő nevéhez olyan klasszikusok fűződnek, mint a Spartacus, a Pillangó, a Római vakáció, vagy a Johnny háborúba megy. A sztorit a Schindler listáját is jegyző Steve Zaillian írja át és korszerűsíti a jelenlegi állás szerint. 

Az viszont egyelőre még nem biztos, hogy ez lesz a következő filmje, vagy csak előre tervez, hiszen egyelőre semmilyen információt nem közölt a projektről. Továbbá évek óta ígéri az Indiana Jones 5. részét és a Robopocalypse is elkészülhet a történelmi mozi előtt. További infókért maradjatok velünk.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon