asdf

Sokkal vadabb és hangosabb lett az új Hang nélkül-film

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Előzményfilmmel folytatódik a Hang nélkül-sorozat: a Hang nélkül - Első napban találkozik először az emberiség a hang alapján tájékozódó földönkívüliekkel. Felmerül azonban a kérdés: mi újat lehet lehet mondani az első két rész után, különösen, ha tudni lehet, hogy előkészületben van a Hang nélkül 3 is, amely Emily Blunt és a két gyerek további sorsát követi majd?

Hang nélkül - Első nap nagyobb költségvetésű, mint a szerény összegekből kihozott első két rész, tehát több akciót és több drámát ígér. A Hang nélkül-franchise harmadik része más lett, mint a korábbi két opusz. Ezt Lupita Nyong’O, a női főszereplő árulta el a minap a Las Vegasban megtartott CinemaConon. 

„John Krasinski valami újat akart kezdeni a franchise-zal, amit megálmodott, ezért kiterjesztette ezt az univerzumot. Ugyanakkor a horrorműfaj megújítására is gondolt, ezért egészen más lett az Első nap hangvétele. Ez a film sokkal vadabb és hangosabb, és jóval nagyobbak a tétek – mondta az Oscar-díjas színésznő (12 év rabszolgaság) az új filmről az Entertainment Tonightnak.

Lupita Nyong’O
Fotó: Lupita Nyong'o és Joseph Quinn a CinemaCon (Getty Images)

A Variety beszámolója szerint a színésznő nem túlzott, amikor az eddigieknél hangosabb filmről beszélt. A CinemaCon közönségének kedvcsinálónak levetítették azt a jelenetet, amikor a frissen földet ért idegenek először indítanak tömeges támadást a New York-iak ellen, s ez olyan fülsiketítő zajjal történik, hogy – mint a lap tréfásan megjegyzi – ezzel az alkotók teljesen rácáfolnak a film címére.

Azzal, hogy a helyszín New York, a világ leghangosabb városa lett, a nagy költségvetésű Hang nélkül - Első nap számos olyan nagyszabású jeleneteket ígér, ahol az emberek nem csupán a hang után tájékozódó idegen lények elől menekülnek, de egymással is meg kell küzdeniük a túlélésért a lerombolt metropoliszban.   

Az említett John Krasinski volt a Hang nélkül kreátora, főszereplője, forgatókönyvírója és producere, a második részben már nem szerepelt, de ő volt a rendező, az egyik forgatókönyvíró és a producer, az Első napnak pedig producere. Jelenleg a Hang nélkül 3. előkészítésén dolgozik, amely valószínűleg az első két filmben megismert család történetét folytatja.    

Hang nélkül: Első nap / A Quiet Place: Day One – Hazai bemutató: 2024. június 27.

Megosztás facebookon