asdf

Nem lesz kemény erotika A szürke ötven árnyalatában

Jamie Dornan A szürke ötven árnyalata című filmről nyilatkozott, aki többek között azt is elmondta, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy a film ne legyen "groteszk".

Kihagyták a legkeményebb erotikus jeleneteket A szürke ötven árnyalata filmváltozatából, hogy minél szélesebb közönséghez eljuthasson a produkció. Erről Jamie Dornan, a főszereplő számolt be. "Nem lesz benne groteszk vagy durva jelenet, nehogy fölháborítson egyes nézőket" - magyarázta a 32 éves sztár a GQ magazinnak. 

jamie-dornan-fifty-shades-of-grey-01

A film főszereplője azt is elárulta, hogy - amely EL James erotikus trilógiáján alapszik  - azt szeretné, hogy ne legyen túl mocskos, hogy élvezni tudja a közönség, de beismerte, hogy azért "áttörnek néhány határt". 

jamie-dornan-fifty-shades-of-grey-00

"Van, hogy olyat csinálsz, amire sok ember el tud menni és meg tud nézni. Az nem lehet groteszk. Úgy értem, bizonyos szempontból áttörünk náhány határt, de oly módon, hogy ne sértse senkinek az érzékenységét. De ugyanakkor azt szeretnénk, hogy a nézők ne álljanak fel. A film nem idegenítheti el a közönséget. Nézhetőnek kell lennie. Nem lehet hardcore. Nem adnám hozzá a nevem, ha az lenne. Ha túl kemények lennének az erotikus jelenetek, nem is szerződtem volna le a filmre. Egyébként alapjáraton nem félek az ízléses szexjelenektől. Ez is csak munka. Igaz, elég fura munka." - szögezte le a színész.
 

Fifty Shades of Grey/ A szürke ötven árnyalata - Hazai bemutató: 2015. február

Megosztás facebookon