asdf

Nem lesz tamponos jelenet a A szürke ötven árnyalatában

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Hamarosan a közönség elé kerül A szürke ötven árnyalata című erotikus bestseller moziváltozata, de a rendező válaszolt egy sokakat érdeklő kérdésre. Megvan a válasz a film legnyugtalanítóbb kérdésére és végül a 18-as besorolást i megkapta.

A rajongók ezidáig azt találgatták, benne lesz-e a filmben a hírhedt tamponos jelenet. Nos, a válasz: nem. "Szó sem volt arról, hogy bekerülhet a filmbe. Valószínűnek tartom, hogy a nézők több szexet várnak a filmtől, mint amennyi van benne, de remélem, nem fognak csalódni. A film nem olyan médium, mint az irodalom, leírni valamit egy dolog, és egészen más megmutatni." - mondta Sam Taylor Johnson rendező a Variety című szaklapnak.poster_fiftyshadesofgrey

E.L James, a világsikerű trilógia szerzője, aki a film egyik producere is, nagyon elégedett az eredménnyel. "Elsősorban romantikus szerelmi történetről van szó, amelynek a szex is része. Biztos vagyok benne, hogy a trilógia rajongói szeretik majd a filmet, mert úgy érzem, eltaláltuk a megfelelő arányokat." - nyilatkozta szintén a lapnak.

A szürke ötven árnyalata/Fifty Shades of Grey - Hazai bemutató: 2015. február 12.

Megosztás facebookon