asdf

Mit hoz A holnap határa folytatása?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Senki sem tudja, mit hoz a holnap. Még az sem, aki már nagyon sokszor újraélte. Időről időre felröppen a hír, hogy az első rész alkotói újra összefognak, hogy elkészülhessen A holnap határa folytatása.
A 2014-ben 370 millió dollárt hozó A holnap határa (Edge of Tomorrow) folytatása körül nehézségek adódtak és már az is biztos, hogy 2020 előtt nem láthatjuk moziban, de most Doug Liman rendező végre azt nyilatkozta, hogy sikerült elhárítani a közös munkát hátráltató akadályok nagy részét.
edge-tomorrow-tom-cruise-doug-liman
"Őrülten dolgozunk a forgatókönyvön. Úgy tűnik, sikerült találnunk egy olyan időszakot, amikor mindhárman ráérünk. És ez nem olyan folytatás lesz, ami úgy születik, hogy csinál egy csomó pénzt, és a stúdió kierőszakolja. Ez a film azért fog megszületni, mert mi hárman, Tom Cruise, Emily Blunt meg én is imádjuk az első részt, és nagyon szeretnénk folytatni. Egyikünknek sem a megélhetéséhez kell: szenvedélyből fogunk dolgozni. És már megvan a sztori, ami mindannyiunknak nagyon tetszik, szóval… most nagyon úgy tűnik, hogy lesz újabb A holnap határa, és ez lesz a következő filmem." – nyilatkozta A Bourne-rejtély és a Mr.&Mrs. Smith rendezője. 
Megosztás facebookon