asdf

Csak 2020-ban jöhet A holnap határa folytatása

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az már biztos, hogy elkészül a Warner Bros. 2014-ben 370 millió dollárt termelő A holnap határa (Edge of Tomorrow) folytatása amelyet az első részt is jegyző Doug Liman fog rendezni.
Végre egy jó hír A holnap határa sok rajongójának: készül a 2. rész forgatókönyve, és a rendező, Doug Liman valamint a két szupersztár főszereplő, Tom Curise és Emily Blunt is készen áll a folytatásra. Liman korábban azt nyilatkozta, hogy A holnap határa 2. egyszerre lesz folytatás és előzmény is.
edge_of_tomorrow_emilyblunt_
De sajnos a rossz hír az, hogy nincs rá sok esély, hogy a film 2020 előtt a mozikba kerüljön, hiszen az összes résztvevőnek sok dolga van mostanában, és nagyon nehéz egyeztetni őket.
edge_of_tomorrow_werk
"Ez nem olyan, hogy a stúdió azt mondja, volt egy sikeres filmünk, facsarjunk ki még többet belőle. A folytatás azért fog elkészülni, mert az első résznek nagyon sok rajongója van, akik folyton azt kérdezték tőlem meg Tomtól és Emilytől, hogy miért nem láthatják újra ezeket a hősöket. És addig mondták, míg egyszer össze nem jöttünk hármasban, és megbeszéltük, hogy megcsináljuk. És ehhez járul még egy nagyon jó forgatókönyv." – nyilatkozta a rendező. 

A második rész állítólag azért is különleges lesz, mert megmagyarázza mindazt, ami az időhurokba került katona körül zavaros maradt az elsőben. Csak győzzük kivárni.
Megosztás facebookon