asdf

Emily Blunt formába hozta magát A holnap határa bemutatójára

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
A holnap határa című film sztárja, Emily Blunt februárban szülte meg kislányát, de máris formába hozta magát a film bemutatójára.

Emily Blunt remek formában van. A 31 éves színésznő a szülése óta a héten lépett először a nyilvánosság elé. Hazel nevű kislánya február 16-án jött a világra, és a dögös brit színésznő azóta bujkált a fotósok elől – most pedig szinte letagadhatná az egészet: olyan karcsú, mint korábban bármikor.

Emily Blunt

Bár Blunt minden nyilatkozta felér egy szerelmi vallomással, amit férjéhez, John Krasinski-hez intéz, talán mégis inkább Tom Cruise kedvéért hozta magát ilyen gyorsan formába. Hiszen Blunt és Cruise együtt játszik a nyár nagy sci-fi/akció filmjében. A holnap határa bemutatója vészesen közeledik, így a két színész hamarosan együtt indulhat a premierrel együtt járó promóciós túrára.

A holnap határa forgatásának a kedvéért elképesztő formába kellett jönnöm – nyilatkozta még terhesen a szép színésznő. – A Földet leigázó űrlények ellen harcolok, én képezem ki Tom Cruise karakterét, ezt nem lazázhattam el. De hálás vagyok érte. A jó kondi, a szülésnél is jól jöhet…

A holnap határa - Hazai bemutató: 2014. május 29.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon