asdf

Megtrollkodta rajongóit a Jurassic World sztárja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Mint oly sok sztár, Chris Pratt is a közösségi médiában kommunikál a rajongóival. Rendszeresen posztolja, hogy hol jár vagy épp mit eszik.

A rajongók meg olyan kommenteket fűznek a képekhez, hogy ahhoz képest, amennyit táplálkozik, meglehetősen sovány. Az egyik odáig merészkedett, hogy azt állította, úgy néz ki, mint egy csontváz. Pratt sem volt rest: legközelebb egy dinócsontváz fejét posztolta azzal a megjegyzéssel, ez az új szelfije. Aztán meg is magyarázta, miről van szó: „Attól még, hogy férfi vagyok, nekem is fáj, ha kicikiznek a súlyom miatt. Hogy visszavágjak, itt egy új szelfi magamról. Egészséges testsúly: negyed tonna, a testzsírszázalék pedig nulla. Na most megkaptátok.”

Jurassic World 2-t már forgatják Londonban, Pratt mellett természetesen visszatér Bryce Dallas Howard is, aki szintén sokat posztolgat, de nem arról, hogy mit eszik, hanem hogy hogyan halad a forgatás. Legutóbb az is kiderült, hogy Geraldine Chaplin is fontos szerepet kapott a filmben, amely sokkal valószerűbb lesz, mint eddig. 

Jurassic World - Bukott birodalom/Jurassic World: Fallen Kingdom – Hazai bemutató: 2018. június 7.

Megosztás facebookon