asdf

Chaplin lánya is játszik a Jurassic World 2.-ben

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Javában forgatják londoni műtermekben a Jurassic World 2. beltéri jeleneteit, J.A. Baytona rendező pedig folyamatosan újabb és újabb információkat posztolgat a Twitteren.

A minap például a követők tudtára adta, hogy Geraldine Chaplin is fontos szerepet kapott a filmben, amely sokkal valószerűbb lesz, mint eddig. A színésznő, aki Charlie Chaplin lánya, Baytona nagy kedvence, az előző három filmjében is szerepelt. Geraldine ráadásul otthonos a dinók világában, mert játszott a Dinotopia című tévésorozatban. A szereplőgárdát olyan további veterán karakterszínészek erősítik, mint Ted Levine és James Cromwell, vagyis az alkotók gondoskodnak arról, hogy akkor is érdemes legyen a vászonra figyelni, ha az őshüllők éppen nem kergetik humán táplálékukat.

jurassic-world-2-geraldine-chaplinHogy tovább borzolja a kedélyeket, Baytona végre posztolta az első hivatalos fotót a film forgatásáról, amelyen egy kislány áll preparált őshüllők között. Ő valószínűleg Lucy, tavaly ugyanis a stáb közzétett egy kasztingfelhívást, miszerint kilencéves kislányt keresnek egy bizonyos Lucy szerepére, aki az érzelmek széles skáláját képes kifejezni a szeretettől a sikoltozva történő menekülésig. Ezzel a Jurassic World 2. tartja magát a hagyományhoz, amely szerint kisgyerekek is veszélybe kerülnek, amikor a dinók elszabadulnak.

jurassic-world-2-first-look

"Annyira izgatott vagyok, hogy megmutassam nektek! Az első bepillantás az új Jurassic kalandba!" - tweetelte Baytona. A folytatás két főszereplője természetesen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz, aki megígérte, hogy megint lesz stiletto run, azaz olyan jelenet, amelyben magassarkúban lehagyja a nyomába eredő éhes raptorokat.

Jurassic World - Bukott birodalom/Jurassic World: Fallen Kingdom – Hazai bemutató: 2018. június 7.

Megosztás facebookon