asdf

Ilyen lesz a Jurassic World 2.

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Mindenki arra számított, hogy a hihetetlenül sikeres Jurassic World – több mint 652 millió dolláros bevétel – folytatása a szokásos mintát követi majd. Azaz minden nagyobb lesz: a költségvetés is, a dínók is meg az akciójelenetek is.

Colin Trevorrow, az első rész rendezője és az új epizód egyik forgatókönyvírója azonban cáfolja, hogy ebbe az irány szeretnének elmenni. „Nem hinném, hogy a közönség azt várja, hogy legközelebb minden nagyobb legyen, mert nem ezért szeretik ezt a sorozatot. Azt tervezzük, hogy izgalmasabb és rémisztőbb lesz. Így kell bánnunk ezzel a történettel, ez a helyes módszer. Ezért is választottuk rendezőnek JA Bayonát.” – mondta Trevorrow a Jurassic Outpostnak.

Untitled Jurassic World Sequel 2018

A spanyol Bayona a horror mestere, kultikus filmjét, az Árvaházat a műfaj egyik legjobbjaként tartják számon. A lehetetlen című drámáját pedig Oscarra jelölték.

Jurassic World 2-ben visszatér az előző rész két főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, a többi szereplőről egyelőre nem tudni. A rajongók folymatosan reklamálnak, hogy szeretnék viszontlátni az első széria sztárjait, Sam Neillt, Laura Dernt és Jeff Goldblumot, de erről még nem született döntés.

Jurassic World - Bukott birodalom/Jurassic World: Fallen Kingdom – Hazai bemutató: 2018. június 7.

Megosztás facebookon