asdf

Chris Pratt elárult pár részletet a Jurassic World cselekményéről

  • Szerző: P. Kristóf
A Jurassic Park negyedik részének egyik főszereplője egy friss interjúban végre felfedett pár titkot a rejtélyes projektről.

Az Elpuskázva sztárja egyre nívósabb szerepeket kap, nemsokkal A galaxis őrzői című Marvel mozi után a Jurassic World-ben is főszerepet kapott. A dínós kaland legújabb részéről egyelőre csupán kósza pletykákat lehetett hallani, de a színész egy MTV-nek adott interjújában végre elárult nekünk pár dolgot.

Chris Pratt JW

"Amit a leginkább szeretek benne az az, hogy megválaszolja a kérdést: Miért tenné bárki ezt? Hogy tekinthetjük semmisnek a katasztrófákat és mondjuk azt: Ó igen! Kövessük el ugyanazt a hibát mégegyszer. Nem tanultuk meg a leckét a dínókról. Mindenképp velük kell élnünk, hogy meglássuk, mi sül ki belőle. Három ilyen próbálkozás után végre nagyon jól megmagyarázza ezt a kérdést a történeten keresztül. Colin (a rendező) nagyon jó munkát végzett a forgatókönyvvel. A maga módján pont ezzel játszik, így ha valaki ugyanezekkel a kérdésekkel ül majd be a filmre, azt legalább annyira lenyűgözi majd, mint engem.

A színész azonban nem csak a film cselekményéről, de saját karakteréről is nyilatkozott.

"Mindkét karakterből van benne egy pici, megtalálható benne Goldblum cinizmusa, de Sam Neill izgatottsága is a biológiai csoda láttán."

A Jurassic Park negyedik részét Colin Trevorrow rendezi és Pratt mellett még Bruce Dallas Howard, Ty Simpkins, Nick Robinson és Irrfan Khan is feltűnik majd. A filmet 2015. június 12-én mutatják be.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon